Arquitectura i espais

Alçar és renovar un pis en un edifici d’habitatges a Gràcia, anteriorment un edifici industrial. El caracteritza una alçada total de quatre metres, pilars i jàsseres de fosa i grans finestrals. Una planta diàfana que s’organitza a partir d’un gran espai central de sala d’estar on hi obren les portes de totes les altres estances, sense necessitat de passadissos.

Barcelona, 2019 / Superfície: 70 m2 / Client: Privat

Fotografia: Oriol Campuzano
Alçar

En aquesta web utilitzem cookies pròpies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca